Möjligheter

Har du förslag på förändringar och förbättringar, hör av dig! Jag tar ytterst tacksamt och ödmjukt emot alla förslag som kan göra Pedagogbloggar ännu bättre.

1. Ditt bloggnamn = en del av länkadressen till din blogg

Att ha en enkel adress till sin blogg är viktigt. Döper du din blogg till “minblogg” kommer din bloggadress att bli minblogg.skolbloggen.se

2. Välj ditt eget utseende på din blogg

Alla är vi olika, så även bloggar. Skolbloggen.se tillhandahåller specialanpassade och färdiga utseenden/mallar till din blogg. Du väljer själv utifrån vårt ständigt växande utbud av mallar hur just din blogg ska se ut. Lista alla mallar »

3. Blogga ska inte bara vara roligt, det ska vara enkelt också

För att göra ditt bloggande så enkelt som möjligt har vi paketerat med en texteditor/ordbehandlare. Med hjälp av denna editor ändrar du utseende på text, lägger in bilder m.m. enkelt och snabbt.

4. Vem vill ha SPAM?

SPAM, ett av vår tids stora I-landsproblem. Pedagogbloggar gör allt för att förhindra irritationsmoment som detta och till vår hjälp har vi marknadens absolut bästa SPAM-skydd för bloggar, Akismet.

5. Gott om utrymme

NU 500 MEGABYTE!

För att få plats med bilder och podcasts (ljud) tilldelas alla automatiskt ett stort utrymme. Det platsutrymme var och en får disponera är 100 megabyte 500 megabyte (från och med 11 februari 2008). För att inte slösa på ert utrymme i onödan rekommenderar jag att ni komprimera bilder och ljud innan de läggs upp till Pedagogbloggar.

6. Starta din egen radio- och TV-station (Pod- och Videocast)

Lika enkelt som du skriver en textbloggning kan du ljud- och videoblogga. Läs mer i Supportbloggen om hur du går tillväga.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *