Problemet är löst

Utloggningsproblemet som vissa användare upplevt är nu löst. Allt bör fungera som det ska – om inte, vänligen meddela mig.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Problemet är löst

 1. Sune Nordström skriver:

  Hej Rickard! Vilken Bloggtyp funkar inte. Sidan finns inte säger IE. /Sune

 2. Tack för påpekandet. Verkar vara ännu ett märkligt fel orsakad av den senaste uppdateringen av Pedagogbloggar.

 3. jadijadi skriver:

  Hej,
  Nä tyvärr, det fungerar fortfarande inte.
  Ligger kvar som inloggad på varje dator som jag använt, inte roligt. Hoppas ingen kommer in före mig och ställer till det på vår fina blogg.
  Vad händer???
  Hälsn
  jadijadi

 4. jadijadi skriver:

  Hej igen,
  Märkte att jag nu kunde logga ut OM jag gick tillbaka till pedagogbloggarnas sida (alltså denna…) och där klickade på logga ut.
  Men det går fortfarande inte att logga ut från panelen (inne i bloggen) via logga ut, skumt va??
  Är det fler som har samma problem?? Eller är det ngt som jag gör knasigt??
  //jadijadi

 5. Du har så rätt, det går inte att logga ut via ”listen högst upp i bloggen”. Felet kommer att åtgärdas senare ikväll (om allt går som tänkt) för att inte orsaka några driftstörningar. Tack för påpekandet. Vad gjorde jag utan er hjälp? Tusen tack!

 6. personalen skriver:

  Hej!

  För mig fungerar det inte heller att logga ut från panelen.

 7. Efter att ha undersökt problemet med utloggningen via ”listen” grundligt, har jag funnit att detta fel endast uppstår i Internet Explorer. Sådana fel/problem är svåra att åtgärda. Ber om överseende tills en lösning hittas.

 8. Hexa skriver:

  Kan det här problemet också förklara varför jag inte kan svara på kommentarerna på min blogg? Jag klickar på ”svara” men allt som händer är att sidan liksom ”hoppar”, men det dyker inte upp något fält där jag kan lägga in svar.

  Hexa

Kommentarer inaktiverade.