Ännu en nyhet

Sedan starten av Pedagogbloggar har ett stort irritationsmoment hos mig och många andra pedagogbloggare varit att infoga YouTube-klipp. Men nu, äntligen och till slut, har jag hittat en lösning.

Från och med idag är det busenkelt att infoga YouTube-klipp, Vokisar osv. i er blogg. Kopiera koden som ni vill infoga, klicka på ”HTML-knappen” uppe till höger i editorn, klistra in koden och spara/publicera.

Klart.

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Ännu en nyhet

 1. Åsa K skriver:

  Jaaaa! Suveränt!!

 2. jadi skriver:

  Hej, låter toppenbra!
  Nu ska jag testa att lägga in våra roliga vokisar som treorna gjort.
  En liten fråga bara; Varför ser inte alla vår video som vi lagt upp på vår blogg?? De hör bara ljudet säger de?? Videon syns bara när jag spelar upp den via min laptop(som jag också lägger upp allt med..)??
  Vad har vi missat?
  Tacksam för tips.

  Mvh
  jadijadi
  med massor av (27 st) små jadisar….

 3. Richard skriver:

  Ja du, det var en bra fråga. Men min gissning är att spelaren (MediaPlayer alt. Quicktime) är en äldre version, den måste nog uppdateras till den senaste. Som sagt, en gissning…

 4. jadi skriver:

  Okidoki, jag testar 🙂
  Trevlig första advent!
  //jadijadi

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *