Blogguppdraget #2

Då var det dags för ännu ett blogguppdrag (nummer två i ordningen). Denna gång är uppdraget både enkelt och svårt –  du ska värva en ny bloggare. Du ska alltså marknadsföra bloggandet, inte nödvändigtvis Pedagogbloggar, till en kollega eller vän och få denne att börja blogga. Kort och gott, uppdraget är att värva minst en ny bloggande kollega.

Fixar du detta?

Sen då?
Därefter bloggar du om ditt uppdrag i din blogg samt kopiera och klistra in denna länk http://skolbloggen.se/2008/04/14/blogguppdraget-2/  någonstans, lämpligtvis längst ner, i er uppdragsbloggning. Genom att göra detta skapar ni en så kallad Trackback. Med hjälp av en trackback skapas det automatiskt en länkning/hänvisning till denna sida och dyker upp i kommentarsfältet här nedan. På detta sätt blir det enkelt för alla att följa med i uppdraget, man går bara hit och ser om något nytt har skrivits. Detta är dock valfritt om man vill göra, men prova gärna – ni kommer inse att det är en rätt smart och smidigt grej.

Det här inlägget postades i Blogguppdraget. Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *